Col·lectiu Autosoroll:  O.R.P. (Març 2012)

Punt de Partida:

Crear una xarxa lliure temporal de difusió/ transmissió d’informació de qualsevol tipus mitjançant deixalla electrònica (tecnologia obsoleta) com a mitjà material per a la  transmissió.

Establir nodes creant un mitjà alternatiu de transmissió  d’informació en qualsevol format  a receptors potencials, instal·lats en  punts comercials de ciutats o altres espais públics.

La immensa quantitat d’aparells electrònics en desús que genera aquest sistema hiperproduccionista/consumista constitueix un arsenal immens de tecnologia “oficialment” obsoleta que utilitzarem per a construir aquests nodes.

Nodes:

Un node té com a mínim una unitat d’emmagatzematge d’informació, en aquest cas els mitjans de reproducció/transmissió els aporta el propi receptor potencial. Un exemple seria un pen usb instal·lat en algun punt concret de l’espai públic, o algú que agafa un suport gravat amb informació.

També pot incloure un sistema de reproducció/transmissió que pot variar segons les necessitats de difusió. Per exemple, altaveus, televisors, ordinadors, cassettes i altres.

Outernet Rizomàtica de Precomputadora:

Podem instal·lar un node o una  xarxa de nodes. La potencialitat d’un sol node fa que podem parlar de xarxa potencial, ja que la informació d’un de sol pot acabar retransmesa més tard molts més cops per altres camins.

Si bé la xarxa no és multipunt, podem parlar de ramificacions potencials. La informació pot ser copiada i compartida més tard.

Es suggereix la idea de la permanència de xarxes en els que els receptors siguin transmissors al mateix temps. (Lectors de DVD, o de videocassettes d’ús públic).

Estem creant una xarxa pròpia, amb tecnologia obsoleta, que pot tenir, potencialment, múltiples re-transmissions d’informació, una outernet rizomàtica de precomputadora.

IDENSITAT 2012

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: